HC Zalău are trei jucătoare la loturile naţionale

Liga Naţională a fost întreruptă până în data 20 aprilie pentru acţiunea echipei naţionale a României. „Tricolorele” pregătite de Florentin Pera vor susţine în această perioadă ultimele partide din preliminariile Campionatului European, împotriva Greciei şi a Bosniei-Herţegovina. Selecţionerul a convocat un lot de 18 jucătoare, printre care se află şi Roberta Stamin, care evoluează pe postul de extremă stânga. Pentru jucătoarea de la HC Zalău este a treia convocare din acest an la echipa naţională.

România s-a reunit luni, la Bucureşti, pregătindu-se în Sala Agronomia din Capitală până marţi, când a plecat spre Cazin, unde joi a avut programată partida cu Bosnia-Herţegovina. Ultimul meci din preliminarii, cel cu Grecia, este programat în 7 aprilie, la Buzău. În perioada 8 – 13 aprilie, handbalistele conduse de Florentin Pera vor susţine un nou stagiu de pregătire, care se va încheia cu o partidă amicală împotriva campioanei olimpice, Franţa. Meciul este programat în 14 aprilie, la Clermond-Ferrand.

Alte două handbaliste de la HC Zalău, Tatyana Pricop şi Adriyana Naumenko au fost convocate la naţionala Ucrainei, pentru jocurile cu Germania din 4 şi 7 aprilie.

 

 

 

One Thought to “HC Zalău are trei jucătoare la loturile naţionale”

  1. […] în Sala Agronomia din Capitală până marţi, când… Articolul HC Zalău are trei jucătoare la loturile naţionale apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

Leave a Comment